073-5940959 of 0641216732

openingstijden: WOENSDAG T/M VRIJDAG VAN 9-4 ZATERDAG VAN 12-4

In iedere kledingkast hangt wel iets moois “niks te doen”. Heeft U zelf zo’n mooie jeans, jas, vestje, trui, bloes, colbertje of n leuk tasje wat U niet meer draagt? Kom er dan zeker mee op bezoek U kunt zonder afspraak binnenlopen, we delen de winst 50-50.
Uiteraard moet het kledingstuk passen in onze collectie en schoon en netjes zijn.
We stellen de door U genomen moeite van kleding aanbieden zeer op prijs.

Maatje 36 tot n 46 kan slagen in Koeture en dan bedoel ik ook nog allerlei stijlen van hippe “met” skinny en trui van “supertrash” maar ook klassiekers zwart jurkje van”Caroline Biss” met zwart colbertje van “Pauw” en alles er tussen in. Komt dat zien Dames … Bij Koeture … Waar shoppen nog leuk is!!

En kijk ook eens op onze facebook pagina voor nog meer recent ingebrachte kleding.
Maaskantje 58 DenDungen (Sint-Michielsgestel) 073-5940959 koeture@home.nl

gratis parkeren voor de deur!